Utvalda hotell inom dessa grupper:

Certifiering

”The Global Hotel Security Standard”© sätter hotell & konferensgästers trygghet i fokus. En anläggning som är certifierat av Safehotels har vidtagit åtgärder för att ta väl hand om sina gäster om något oförutsett skulle inträffa.

Utbildning

Våra utbildningar är skräddarsydda för hotell- och mötesanläggningar. Våra utbildares branschkunskap gör att innehållet i utbildningarna är lätt att ta till sig och direkt översätta till sin egen arbetssituation.

Rådgivning

När tiden inte räcker till kan vi hjälpa er med säkerhetsarbetet. Våra konsulter kan tillsammans med er ta fram rutiner, dokument, utbildningsplaner eller checklistor. Vi kan också hjälpa ert företag att välja rätt hotell för ert säkerhetsbehov.


Personal på ClarionArlanda

Safehotels säkerhetscertifierar Clarion Hotel Arlanda Airport!

 

Pressmeddelande  •  2014-11-19 08:50 CET

Den nyblivna tvååringen Clarion Hotel Arlanda Airport tar stolt emot Safehotels Premium-certifiering. Certifieringen innebär ett erkännande av hotellets höga internationella säkerhetsnivå.

Ledningen tillsammans med all personal har sedan öppningen i november 2012 jobbat aktivt med att göra hotellet till en säker anläggning för gäster och personal. Arbetet som lett till godkänd certifiering har inneburit att hotellet granskats i sömmarna och utvärderats på 220 säkerhetspunkter. Löpande kommer Safehotels besöka hotellet, både inplanerade och spontana besök för att säkerställa att vi fortsatt håller hög säkerhetsnivå i hela verksamheten.

För oss är vårt säkerhetsarbete oerhört viktigt och något vi jobbar hårt med. Vi prioriterar detta för att både våra gäster och personal ska känna sig trygga hos oss, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Arlanda Airport. Vi har inte bara svenska utan en hel del utländska kunder och säkerhetsaspekten blir allt viktigare för dem i valet av hotell/mötesplats. Nu är vi certifierade men inte klara. Säkerhetsarbetet pågår och utvecklas hela tiden, fortsätter Henrik.

Safehotels Premium Level Certificate ges till större konferens- och affärsresehotell som håller hög internationell säkerhetsnivå. Premium-certifieringen betyder att hotellet gjort investeringar i kvalificerad säkerhetsutrustning som förtjänar en högre certifieringsnivå än Safehotels Certificate Level. Hotellet har också visat intyg på mycket hög beredskap då det gäller VIP- och konferenssäkerhet. Safehotels certifieringar är framtagen av säkerhetsexperter, hotell & mötesindustrin samt dess kunder.

Bildtext: Personalen på Clarion Hotel Arlanda Airport tillsammans med Hans Kanold, VD Safehotels.

För mer information vänligen kontakta: Henrik Berghult, VD/General Manager, henrik.berghult@choice.se

Läs mer